Sako je dovoljan!

Nives ne trebaju hlače da bi izgledala kao šefica, seksi poslovnim izdanjem mnoge je ostavila bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografije na kojima nosi samo dugački sako i štikle.

Nives Celzijus nebrojeno je puta pokazala da zna izgledati seksi u svim prilikama, a to je još jednom potvrdila i svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Podijelila je dvije fotografije na kojima pozira u izazovnom poslovnom izdanju koje za nju, očigledno, ne podrazumijeva hlače.

"Boss mood", napisala je pored fotki na kojima pozira kao šefica odjevena samo u dugački otmjeni sako koji je jedva prekrio njenu stražnjicu, a u njemu je istaknula i svoj bujni dekolte.

Uz sako je obula visoke štikle i kosu svezala elegantnu punđu na vrhu glave, a i ovo izdanje se jako svidjelo njenim pratiteljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Prezgodna si šefice", "Treba biti malo bossy s vremena na vrijeme", "Boginja", "Nevjerojatne noge", tek su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotki za koje je skupila i više od 16 tisuća lajkova, a mnoge je ostavila i bez teksta pa su joj u komentarima samo lijepili emotikone vatrice i srca.

Slične reakcije Nives izazove gotovo svakom svojom objavom, a obožavatelje je prošle godine veselila i svojim izdanjima za show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je bila članica žirija. U toj će se ulozi naći i u novoj All stars sezoni showa koja će okupiti osmero najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene