Slučajno ili?

Nives se polugola valjala po krevetu pa na fotkama pokazala i više nego što je planirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije na kojima leži u krevetu, a pratitelji su primijetili odraz na staklenim vratima iza nje.

Naša svestrana pjevačica i spisateljica Nives Celzijus za vikend je otputovala u Rovinj, odakle se još uvijek nije vratila.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nakon što je na Instagramu otkrila da se već skinula u badić, pratiteljima je ponovno zagolicala maštu fotkama iz kreveta.

"Savršen dan za duge kave u krevetu", napisala je pored fotki na kojima u donjem rublju leži u krevetu, a na njima je pokazala možda i više nego što je planirala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Savršena", "Popravila si mi dan", "Bravo, čista su ti stakla", pisali su joj pratitelji koji su primijetili odraz njezine stražnjice na staklenim vratima iza nje. Fotografije su u svega nekoliko sati skupile i više od deset tisuća lajkova.

Nives je odlazak u Rovinj iskoristila i kao priliku da se nakon dugo vremena sredi za izlazak.

"Divno je srediti se za promjenu", napisala je pored fotografije na kojoj pozira u bijelom odijelu i koja je također oduševila njezine pratitelje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +2 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Celebrity Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene