Vrući prizori!

Nives pobjegla u toplije krajeve pa pokazala bujne grudi u krpici koju drže samo dva končića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus i Ecija Ivušić pohvalile su se na društvenim mrežama da su trenutačno na Tajlandu, a obožavatelje su počastile vrućim prizorima.

Nives Celzijus i Ecija Ivušić otputovale su zajedno u daleke toplije krajeve, točnije na Tajland, čime su se pohvalile na društvenim mrežama i već objavile prve vruće fotografije.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić Feštalo se na plaži! Nives Celzijus pohvalila se fotkama s djevojačke Ecije Ivušić, a na jednu je odmah reagirao njezin zaručnik!

Prijateljice uživaju u jednom hotelu sa spa-oazom, a sunce i toplo vrijeme iskoristile su odmah za sunčanje i uživanje pored bazena, pokraj kojeg su pokazale sve svoje draži u badićima, a večer kada su stigle provele su u sobi te se Nives našalila na njihov račun.

"Dočekale smo negativne testove, malo smo usput odmorile, a dočekale smo i mrak. Sada ćemo Ecija i ja kako dolikuje babama, ostati u sobi večeras", izjavila je Nives u videu koji je objavila u priči na Instagramu.

U lipnju prošle Nives i Ecija su bile zajedno na odmoru u Istanbulu i Egiptu, odakle su se javljale seksi fotkama i malo toga ostavljale mašti svojim vjernim obožavateljima, koji s nestrpljenjem čekaju nove lijepe prizore iz Tajlanda.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: AFP) +0 Nicole Eggert (Foto: AFP) Nekad i sad Ova zanosna plavuša 90-ih je bila tiha patnja muškaraca, a danas ju je bome teško prepoznati!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene