skupa na putovanju

Ecija i Nives javile su se s egzotične destinacije gdje dodatno podižu temperaturu u seksi badićima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus i Ecija Ivušić otkrile su da se trenutno nalaze u Egiptu te su obje na Instagramu objavile svoje fotografijeu kupaćim kostimima.

Nakon što su se na svojim Instagramima javile iz turskog Istanbula, Nives Celzijus i Ecija Ivušić na društvenoj mreži otkrile su gdje su nastavile svoje putovanje.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

"Ovih dana neuobičajeno je vruće u Egiptu" napisala Nives je uz seksi fotku na kojoj pozira uz bazen u gornjem dijelu bikinija i kratkim hlačama, a mnogi njezini pratitelji su se složili kako je dodatno podigla temperaturu u toplom Egiptu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

I Ecija se iz Egipta javila fotkom u badiću, koju možete vidjeti u našoj galeriji, a i ona je od svojih pratitelja dobila brojne lajkove i komplimente.

Njih dvije prijateljice su već nekoliko godina, a zadnji put su skupa odmarale u Splitu prošlog ljeta odakle su se također javile u seksi badićima te su zajedničkom fotkom užarile društvene mreže.

Nives je i ranije ovog tjedna za Instagram pozirala u kupaćem kostimu i to na svojoj terasi dok je vani padala kiša. A da izgleda atraktivno i kada ne nosi badiće, dokazuje iz vikenda u vikend svojim outfitima u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je članica žirija.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene