ULOGA ŽIVOTA

OSTVARILA SNOVE Nives Celzijus oduševila na kazališnim daskama HNK!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pokazala je da za nju ne postoji nemoguće. Osvojila je Kiklopa, debitirala u HNK. Što je iduće?

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ispunila je svoj dugogodišnji san. Svestrana Nives postala je glumica, a debi na kazališnim daskama imala je u petak navečer u osječkom HNK.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

U predstavi sezone prema romanu Marije Jurić Zagorke "Vitez slavonske ravni" Nives je sjajno odigrala ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara.

 

Kakve mace #vitezslavonskeravni #hnkosijek

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Bilo je nemoguće odbiti ovako laskav poziv intendanta osječkog HNK Božidara Šnajdera i redatelja Dražena Ferenčine. Kao djevojčica, završila sam tečaj glume u Zagrebačkom kazalištu mladih i ni na kraj pameti mi nije bilo tada da ću jednog dana završiti na daskama velikog Hrvatskog narodnog kazališta", kazala je Nives ususret premijeri i tako još jednom dokazala da za nju ne postoji nemoguće. 

Iako pozornicu dijeli s profesionalnim glumcima, Nives se odlično uklopila u ansambl, a veliku podršku imala je i od poznatog glumca Aleksandra Bogdanovića,  koji u predstavi igra njezinog partnera.

Koliko je uzbuđena Nives je otkrila i uoči same premijere na svom Instagramu.

 

Još samo par sati do premijere! I eto me večeras ni manje ni više nego na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku #vitezslavonskeravni #hnkosijek #dreamscometrue

A video posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene