Prisna čestitka

Način na koji je Nives bliskoj prijateljici čestitala rođendan zapalio društvene mreže, stižu im provokativna pitanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je Ivani Mišerić čestitala rođendan fotkom na Instagramu, a nije trebalo dugo da svi krenu komentirati pozu u kojoj su se našle.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić proslavila je 36. rođendan prije par dana, a sve najbolje poželjela joj je kolegica iz showa "Tvoje live zvuči poznato", Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 1 Ima i usporena verzija Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

"50 nijansi čiste ljubavi", napisala je Nives uz fotografije na kojima pozira s Mišerić. U komentarima se odmah javila i Nivesina prijateljica Ecija Ivušić, koja je ostavila emotikone srca, a nije trebalo dugo da se zaredaju i komentari njezinih brojnih pratitelja. "Neprocjenjivo", "Sretan joj rođendan", "Predivna si", "Jeste li vas dvije u ljubavnoj vezi", samo su neki od komentara na fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Obje djevojke su zablistale u elegantnim modnim kreacijama. Ivana je na sebi imala ležerniji stil koji je upotpunila upečatljivim zelenim sakoom, dok je Nives u lepršavoj haljini naglasila svoj bujni dekolte.

Dio rođendanske atmosfere Ivana Mišerić je neki dan podijelila na profilu na Instagramu, gdje se pohvalila i originalnim poklonom koji je dobila od svojih najdražih kolega Filipa Hana i Brune Bucića, koji su je dočekali na poslu. "Ovo je mrak i tama! To sam si poželjela za poklon i eto mi Fride Buce Mišerić u okviru. S mikrofonom, ne može realnije. Vrh poklon", napisala je onda na Instagramu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Celebrity Teško je ne gledati u gornji dio njezine haljine koja je pristojna samo na prvi pogled, dobro je začinila situaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene