'Ima previše mesa'

OVO JE BILO OKRUTNO Nina Morić izvrijeđala missicu zbog debljine pa požalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Morić ne prestaje privlačiti pozornost svojim neprimjerenim ponašanjem.

Kontroverzna manekenka Nina Morić ponovo se našla u središtu pozornosti nakon što je na talijanskom izboru za Miss izvrijeđala jednu od natjecateljica.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Nini se nije svidjelo to što 22-godišnja Paola Torrente izlazi iz strogih manekenskih okvira pa joj je jasno i glasno rekla da 'ima previše mesa za takvo natjecanje'.

 

#miss #miacaramiss #missitaliacurvy #curvycampania #love #jesolo #follow #followme #followforfollow #follow4follow #like4likes #like4likes #like4follow #likeforlike #popular #popularpic #popularphoto #like4like #followme

A photo posted by Paola Torrente (@paola_torrentereal) on

 No Paola joj nije ostala dužna. Iako bi mnoge takve riječi zaboljele, ova mlada Talijanka odlučila je uzvratiti svim zlobnim kritičarima među kojima je najglasnija bila upravo okrutna Nina Morić, piše Daily Mail.'Prihvaćam svoje obline i ne sramim ih se. Mnoge žene podvrgavaju se operacijama kako bi imale obline, a mene napadaju, rekla je Torrente.

 

#me #miss #missitalia #missitaliacurvy #curvy #curvygirl #curvywomen #curvyisthenewsexy #love #sea #sun #funny #popularpic #popularphoto #like4like #likesforlikes #likeforfollow #follow4follow #follow #follome #followme #followforfollow

A photo posted by Paola Torrente (@paola_torrentereal) on

 Ninin pogrdan komentar nije naišao na odobravanje organizatora koji su manekenku tijekom prijenosa uživo zvali i tražili objašnjenje te ju tako zapravo natjerali da se ispriča plus size ljepotici.  'Rekla mi je da se ne trebam osjećati uvrijeđeno i da sam predivna. Njezine riječi su me smirile jer sam zaista bila uzrujana' rekla je Paola koja je podršku dobila od brojnih obožavatelja.

 

But If you loved me why did you leave me... Take my body Take my body...#me #curvywomen #hot #curvy #follow #choices #song #miss #missitalia #missitalia2016 #follow4follow #followforfollow #love #likeforlike #like4follow #like4like #likesforlikes #followforfollowback

A photo posted by Paola Torrente (@paola_torrentereal) on

 Iako se tijekom natjecanja često susretala s uvredama i ponižavanjem zbog nekoliko kilograma viška,  Paola je usprkos svemu zauzela drugo mjesto među najljepšim Talijankama. Svoj izgled ne namjerava mijenjati, no zato će i dalje ustrajati na borbi protiv stereotipa i ekstremne mršavosti u modnoj industriji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene