raskošna ceremonija

Princu je ovo treće vjenčanje u godinu dana, pred oltar je odveo nasljednicu zrakoplovnog carstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grčki princ Philipos i Nina Flohr vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Ateni treći put u godinu dana.

Nakon što su se vjenčali na intimnoj ceremoniji u prosincu prošle godine te su na proljeće ove godine održali još jedno svadbeno slavlje, princ Philipos od Grčke i Nina Flohr prošetali su do oltara treći put u godinu dana. 35-godišnji Philipos najmlađi je sin kralja Konstantin III. od Grčke, a nasljednicu aviokompanije VistaJet oženio je na raskošnoj ceremoniji u Ateni.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Na svadbi su bili brojni članovi poznatih kraljevskih obitelji sa svih krajeva Europe, uključujući princeze Eugenie i Beatrice, koje su stigle u pratnji svojih supruga. Kralj Konstantin, inače kum princa Williama, i Philiposova majka, kraljica Anne-Marie od Danske, također su bili na svečanosti. Milijarder Thomas Flohr svoju je kćer otpratio do oltara.

Prvo vjenčanje kraljevskog para održano je u švicarskom skijaškom rezortu St. Moritz u prosincu prošle godine, a zbog striktnih tamošnjih pravila oko pandemije koronavirusa, na obredu su bili samo mladenci i njihovi očevi. Na proljeće ove godine održali su još jednu svadbu u Cambridgeshireu.

Nina i Philipos zaruke su objavili u rujnu prošle godine, a vijest je službeno potvrdila i grčka kraljevska obitelj. "Moj najdraži Philipos. Volim te danas, voljet ću te sutra, ali i zauvijek", napisala je Nina onda na društvenim mrežama.

Princ Philipos inače radi u New Yorku, dok je Nina kreativna direktorica očeve tvrtke.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene