Ljepotica samo takva!

Kada se ona pojavila na crvenom tepihu sve je utihnulo na nekoliko sekundi, na ovakav prizor nitko nije mogao ostao imun

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Dobrev zablistala je na Festivalu u Cannesu u dekoltiranoj haljini koja se pokazala kao savršen odabir za nju.

O pojavljivanju 32-godišnje bugarsko-kanadske glumice Nine Dobrev na Filmskom festivalu u Cannesu pričat će se sigurno još neko vrijeme jer prizori su to koji se ne mogu tako lako izbrisati iz misli.

Nina je tako pokazala kako za nju vrijedi uzrečica "manje je više" jer pojavila se u jednostavnoj crnoj haljini, ali njezin dekolte zasjenio je sve ostale, baš kao i duge noge koje je pokazala kroz duboki prorez. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Nina se u Cannesu pojavila bez pratnje svog dečka, profesionalnog snowboardera Shauna Whitea, od kojeg se inače odvaja u rijetkim trenucima.

Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti početkom 2020. godine, a njima blizak izvor potvrdio je kako je njihova ljubav jako ozbiljna.

"Veza Nine Dobrev i Shauna Whitea ozbiljna je i jako im je lijepo. Oboje su aktivni, zabavni, vole se zabavljati, zajedno ići u avanture, a mogu razgovarati o bilo čemu i voditi duboke razgovore. Nina je jako otvorena osoba, puna ljubavi, jako voli Shauna i sretna je što je on dio njezina života", ispričao je izvor za Daily Mail.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene