Nikad iskrenija

Nina Badrić otkrila je detalje svog ljubavnog života: "Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić otkrila je detalje iz svojeg ljubavnog i profesionalnog života u novom intervjuu za Story.rs.

Glazbena diva Nina Badrić (48) progovorila je o problemima koji su je pratili tijekom godine, a otkrila je i neke nepoznate detalje o svojem ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 3 ''kad vidiš...'' Nina Badrić podijelila je zagonetnu poruku, mnogi su se zapitali kome je ovo išlo i što je točno htjela poručiti

"Moje srce je slobodno za ljubav", otkrila je pjevačica u novom intervjuu za Story.rs, komentirajući i kako bi to bio savršen stih za neku njezinu pjesmu.

Nina je priznala i da bi voljela ponovno osjetiti leptiriće u trbuhu, a otkrila je i kada joj se to dogodilo posljednji put.

"Ne sjećam se kad sam zadnji put bila zaljubljena. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću", kazala je Badrić, koja smatra da ljubav može biti čarobna ako je prava osoba u pitanju. "Istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi", rekla je pjevačica.

Osim o ljubavnom otvoreno je progovorila i o svojem profesionalnom životu i izazovima koje je za nju donijela pandemija koronavirusa.

"Zarađujem od svoje 17. godine i ovo je prvi put da ne radim", požalila se pjevačica te je istaknula i kako smatra da je ovo prilika da se čovječanstvo promijeni.

Priznala je da je rastužuju vijesti o bolesnima i umrlima, a otkrila je kako se nosi s teškim trenucima.

"Nisam od onih žena koje javno kukaju i obračunavaju se putem medija. Stisnem zube i rješavam to u tišini. S osmijehom nosim svoj križ. Unatoč svemu imam još radosti u sebi", kazala je Nina, koja se nakon svoje izjave upućene Ministarstvu kulture za pomoć glazbenim djelatnicima našla na linču javnosti.

"Svojim radom sebe sam zbrinula za pristojan život. Ali opet, pitam što je s ljudima za koje javnost ne zna. Koji žive na rubu siromaštva. Jedan moj koncert hranio je direktno najmanje 10 obitelji", rekla je pjevačica i dodala kako bi, unatoč osudama javnosti, ponovno napravila isto.

Lockdown provodi radno, a osim što radi na novim pjesmama, otkrila je i da je počela pisati knjigu te da čita scenarij za film u kojem bi trebala igrati jednu od glavnih ženskih uloga, no nije odala o čemu se točno radi. Najavila je i da planira snimiti duet s jednim srpskim glazbenikom čije ime nije htjela otkriti.

Iako ni u koroni ne trati vrijeme, priznala je da svejedno s nestrpljenjem iščekuje kraj godine.

"Ovu godinu pamtit ću po tome što je bila teška i preteška ponekad. Sretna sam što je na izmaku", kazala je Nina i zaključila: "Ne ponovila se!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene