Wow!

Nina Badrić priznala o čemu ponekad mašta, a objavila je i fotke u haljini koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić podijelila je nekoliko fotografija sa svog odmora na Britanskim Djevičanskim otocima kojeg se voli prisjetiti kada su u Hrvatskoj kišni dani.

Nina Badrić priznala je svojim obožavateljima što joj pomaže kada je tmurno vrijeme u Lijepoj našoj i podijelila je jednu lijepu uspomenu. 

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

"Kada su ovakvi kišni dani, u mislima pobjegnem na najljepše mjesto na kojem sam bila. Čuveni otok Necker smjestio se na Britanskim Djevičanskim otocima i istinski je raj na Zemlji. Gdje vi putujete u svojim mislima?", upitala je pjevačica. 

48-godišnja Nina je još jednom zablistala u svom prirodnom izdanju na jednoj od fotografija koje je objavila, a pratitelji su joj odgovorili na pitanje. 

"Nije tu loše", "Prelijepo", "Na pusti otok", "Zbilja lijepo mjesto za pobjeći", "Predivna si, "Preslatka si", napisali su.

Neki su spomenuli da bi otišli na Hvar gdje Badrić već tradicionalno provodi ljeta jer tamo ima vikendicu. Dio pratitelja je komentirao i kako ih lijepa, bijela haljina pjevačice podsjeća na vjenčanicu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina je nedavno svojom fotografijom na Instagramu sve oborila s nogu, a pratitelje je osim licem bez gotovo ijedne bore, očarala i vitkom figurom koju je istaknula u zlatnoj mini haljini.

"Kako si lijepa", "Blistaš", "Wow Nina", "Koji sjaj", samo je djelić komplimenta koje je dobila ispod fotke na kojoj je svoju prirodnu ljepotu naglasila minimalnim make-upom te je kosu svezala u jednostavni rep.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Razišli se Zvonimir i Leonarda Boban: Poslije 28 godina braka odlučili su živjeti odvojeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene