opa!

Nina Badrić pokazala skriveni talent pa se našalila na svoj račun zbog ranijih kritika: "Meni je moja najbolja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić našalila se na situaciju od prije nekoliko mjeseci kada su njoj i ostatku estrade neki poručili da odu okopavati krumpir jer nema nastupa na kojima zarađuju.

Nina Badrić (48) često dijeli svoje atraktivne fotografije na Instagramu, ali i nasmijava svojih 375.000 pratitelja duhovitim komentarima i isječcima. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Pjevačica se ovog puta našalila na svoj račun i situaciju od prije nekoliko mjeseci kada su njoj i ostatku estrade neki poručili da odu okopavati krumpire jer nema nastupa na kojima zarađuju. 

"Domaća pizza bez glutena. Nakon što sam okopala krumpir, umijesila sam tijesto bez glutena i napravila domaću pizzu od tune, srdela, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja", istaknula je Nina uz fotografiju svog jela. 

"Domaće je domaće", dodala je Badrić. Pjevačica se pohvalila i da je probala prve jagode ove godine te pokazala predivan buket cvijeća. 

"Dobar dan", napisala je Nina uz sliku buketa. Inače, Badrić je nedavno oduševila pratitelje pozirajući u kratkoj crnoj haljini. 

Brojni su pratitelji Ninu obasuli komplimentima. "Haljina. Osmijeh", napisala je Jelena Leko, sestra bivšeg hrvatskog nogometaša Jerka Leke.

"Ljepoto, iz kojeg si ti svemira?" napisala joj je nekad slavna manekenka i autorica najprodavanije domaće kuharice posljednjih godina Suzy Josipović Redžepagić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +11 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene