uživa na hvaru

Nina Badrić pozirala u kupaćem kostimu koji joj je naglasio figuru, svi se slažu da je prekrasna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Neka vam je lijep i miran dan", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj je istaknula svoju sjajnu liniju u jednodijelnom badiću.

Domaća pjevačica Nina Badrić već godinama ljetuje u Jelsi na otoku Hvaru, a svoje obožavatelje redovito razveseli fotkama s ljetovanja. Pjevačica je nedavno pozirala s ministrom zdravstva Vilijem Berošem, inače rođenim Jelšaninom, a sada je objavila selfi u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

"Neka vam je lijep i miran dan", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj je istaknula svoju sjajnu liniju u jednodijelnom crnom badiću. Na račun izgleda dobila je brojne komplimente oduševljenih fanova.

"Izgledaš čarobno", "Prekrasna si", "Prava slatkica", samo su neki od komentara ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neka vam je lijep i miran dan 💚🍀

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Osim na Hvaru, Nina Badrić je ovoga ljeta jedno vrijeme provela i na Korčuli, gdje se srela s kolegicom Majom Šuput, a obje su objavile fotografije na svojim profilima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dino Dvornik (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Zanimljivosti Legendarni "kralj funka" danas bi proslavio 56. rođendan, Ella se prisjetila oca emotivnom fotkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene