uvijek zanosna

Nina Badrić u haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom istaknula sve svoje adute: "Predivna!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić objavila fotografiju na kojoj pozira u glamuroznoj haljini s dekolteom i prorezom koji je otkrio njezine noge.

Pjevačica Nina Badrić (49) za vikend je održala koncert u Herceg Novom u Crnoj Gori.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Nastupila je u svilenkastoj ljubičastoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezima na donjem dijelu kojom se pohvalila i na svojem Instagramu. Objavila je fotografije na kojima zavodljivo pozira na stolcu kojima je očarala svoje vjerne obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Predivna", "Kraljica noći", "Wow, Nina", "Najljepša si"; redali su se komplimenti ispod objave za koju je dobila i na tisuće lajkova, a mnogi su pohvalili i njezin preplanuli ten.

Nina je ljeto provela uz more, ponajviše u Jelsi na otoku Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan, a pratitelje na Instagramu je već nekoliko puta oduševila i svojim fotkama u kupaćem kostimu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene