zasuli je komplimentima

Nina Badrić pozirala na krevetu i pokazala vitke noge, fanovi je ne prestaju uspoređivati s Monicom Bellucci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ninu Badrić obožavatelji često uspoređuju s talijanskom ljepoticom Monicom Bellucci, a novi povod za to im je dala nakon što je objavila fotku na kojoj pozira na krevetu.

Naša glazbena diva Nina Badrić (48) na Instagramu posljednjih dana oduševljava svojom pojavom, a obožavatelje je ponovno fascinirala sjajnom figurom. Pjevačica je pozirala sjedeći na krevetu te je objavila fotografiju na kojoj je ogrnuta dugačkim plavim kaputom, a na nogama je imala srebrne špicaste štikle.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

"Kladim se u sve da poslije kiše dolazi sunce", napisala je u opisu fotke, a njezinim fanovima nije trebalo dugo da je obaspu komplimentima. "Pa ti ideš u rikverc s godinama", "Hrvatska Monica Bellucci", "Predivna žena", "Prelijepa si", "Draga Nina ti blistaš u zadnje vrijeme", samo su neki od komentara na fotku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Mnogi Ninu Badrić često upoređuju s Monicom Bellucci, a slažu se i da izgleda bolje od popularne talijanske ljepotice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 3 Marko Braić - 9 Marko Braić - 8 +4 Marko Braić - 5 Celebrity Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene