dobila zanimljive nadimke

Ovakvu Ninu Badrić još nismo vidjeli: U 49. je izazovnija nego ikad s detaljem od lateksa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić pozirala je na krevetu u potpuno crnoj kombinaciji, a pratitelji su joj pisali da je žena mačka, Bondova djevojka i da izgleda poput Catherine Zeta-Jones.

Nina Badrić u 49. godini izgleda bolje nego ikad, a svakom novom fotografijom oduševljava svoje brojne pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 3 ''kad vidiš...'' Nina Badrić podijelila je zagonetnu poruku, mnogi su se zapitali kome je ovo išlo i što je točno htjela poručiti

Pjevačica je pozirala ležeći na krevetu u uskoj crnoj haljini i u prvom planu je bila njezina lijeva ruka u lateks rukavici te zavodljiv pogled. Nina je uz sliku stavila samo točkice i emotikon srca. 

Badrić, koju na Instagramu prati 370.000 ljudi, ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata, a njezina kolegica Zorica Andrijašević se malo našalila. "Sve je super, samo pištolj fali. Možda mi je takav dan", napisala je pjevačica i nasmijala Ninu te dio njenih pratitelja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ovo kao iz Filma 'Zorro: Maskirani osvetnik'", "Woow", "Savršena", "Super fotografija", "Žena mačka", "Je li ovo iz filma James Bond? Bondova djevojka", "Savršeno", komentirali su obožavatelji pjevačice. 

Inače, u filmu "Zorro: Maskirani osvetnik" uz Antonia Banderasa glumi Catherine Zeta‑Jones pa su Badrić poistovjetili sa slavnom glumicom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene