više brige nego prije

Nina Badrić se osvrnula na tešku situaciju i poslala snažnu poruku: "Ne otuđujmo se jedni od drugih"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić istaknula je da će i ovo teško razdoblje s koronavirusom proći.

Nina Badrić osvrnula se na sve težu situaciju s koronavirusom od kojeg je sve više oboljelih u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

"Ne tako davno sve je bilo drugačije. Ne dozvolimo da se otuđimo jedni od drugih. Sada je vrijeme da pokažemo brigu više nego ikada prije. I ovo će proći", istaknula je Nina uz fotografiju s jednog njenog koncerta. 

Mnogi su se složili s pjevačicom i podržali njezine riječi. "Bilo je i bit će", "Ta večer u Nišu je bila puna lijepe energije", "Kraljica", "Dama", "Sve u životu prođe - proći će i ovo, ono što je vječno, to ste Vi poštovana i uvažena damo. Simfonija za uši, Kleopatra za oči", "Predivno", komentirali su Ninini pratitelji. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Sofia Vergara, Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +0 Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Celebrity Seksi glumac koji je zaveo jednu od najljepših žena svijeta šokirao novim imidžem, ovako više ne izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene