Zanimljivi detalji

Nina Badrić otkrila djelić stana na Hvaru, u kratkom videu pokazala je detalje svog drugog doma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić odlučila je prve tople proljetne dane provesti u svom stanu na Hvaru, a pratiteljima je kroz kratki video omogućila da zavire u njezin kutak za odmor.

Jedna od naših najcjenjenijih pjevačica, Nina Badrić, otputovala je u Jelsu na otoku Hvaru kako bi sebi pružila mali odmor prije daljnjih poslovnih zadataka.

Pogledaj i ovo Nina Badrić ''Zaista prelijepa žena!'' Nina Badrić ovom je fotografijom svoje pratitelje oborila s nogu, a usput je najavila i jednu promjenu: ''Još te ne dam, ali...''

Proteklog je tjedna kao gošća nastupala na koncertu u čast legendarnog Akija Rahimovskog u Areni Zagreb, a nakon brda emocija i lijepih sjećanja koje je proživjela na koncertu mir je pronašla na moru.

Već godinama ljetuje u svojoj maloj oazi mira na Hvaru, a sada se na Instagramu pohvalila i što radi te kako provodi vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je objavila video u kojem šeta hvarskim ulicama te u nekoliko kadrova snima svoju kuhinju i dio interijera, koji je skladno uređen i namješten.

U kući prevladavaju ''morske'' boje poput plave i zelenkaste, prostorom prevladava bijeli kamen, a Nina je izgled malo odlučila podići tamno crvenim detaljima poput fotelje, jastuka i svijeća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Zbog ovih nekoliko viđenih kadrova njezini pratitelji ne skrivaju da bi poželjeli biti na njezinu mjestu, a počast je odala i ''vječnom morskom vuku'' uz pozadinsku pjesmu videozapisa ''Galeb i ja'' Olivera Dragojevića.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene