Svi puni emocija

Dobro poznata lica pristižu u Velu Luku, svi oni žele odati počast dragom im i velikom Oliveru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić, Petar Grašo i Gibonni samo su neki od najpoznatijih domaćih glazbenika koji su stigli u Velu Luku gdje će odati počast Oliveru Dragojeviću.

Najpoznatija lica domaće glazbene scene počela su se kroz dan okupljati u Veloj Luci na Korčuli, razlog je naravno druga godišnjica smrti neprežaljenog Olivera Dragojevića i koncert koji će biti održan njemu u čast.

Pogledaj i ovo In Magazin: Cesarica Velika su si podrška! Popularni Grše i supruga Rafaela prvi put skupa pred kamerama, ona mu je najveća potpora u svemu: "Promijenio se, ali..."

Kamere su tako na rivi uhvatile Ninu Badrić, Petra Grašu, Gibonnija, Antu Gelu, Hanu Huljić i Domenicu Žuvelu, a to je samo dio glazbenika koji će večeras Oliveru odati počast velikom koncertom.

Od ranog jutra obožavatelji obilaze njegovo posljednje počivalište, a tako će vjerujemo biti i nekoliko narednih dana.

Oliver Dragojević proslavio se 1995. pjesmom "Galeb i ja" na Splitskom festivalu i od tada je bio jedan od najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj. Pjevao je u dvoranama diljem svijeta koje su mogli napuniti samo velikani.

Legendarni glazbenik zauvijek je zatvorio oči nakon najteže borbe, one s karcinomom pluća koji su mu dijagnosticirali u kolovozu 2017. Oliver je iza sebe ostavio suprugu Vesnu s kojom je bio 44 godine u braku te sinove Dina, Davora i Damira i petero unučadi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mnoštvo se oprašta od Olivera Dragojevića (Foto: Dnevnik.hr) Posljednje zbogom Oliveru Dragojeviću (Foto: Dnevnik.hr) Oliver posljednji put plovi prema Veloj Luci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Oliver posljednji put plovi prema Veloj Luci (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Pokop Olivera Dragojevića (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Celebrity Ispratili ga uz veličanstvenu bakljadu i brodske sirene: Tisuće ljudi tih su dana Oliveru poželjele reći zbogom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene