Teško joj je

Nina otkrila što joj se to promijenilo u životu, uputila i dirljivu poruku: "Duboko suosjećam sa svojim Banijcima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić je za medije iz susjedne Bosne i Hercegovine otkrila kako se osjeća na kraju 2020. godine i uputila podršku Petrinji.

Naša popularna pjevačica Nina Badrić ne krije koliko je ova godina utjecala na nju, njezin život i posao. U intervjuu za Dnevni avaz otkrila je kako se osjeća na kraju ove 2020. godine.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

"Pandemija koronavirusa promijenila mi je sve. Kao i svim drugim ljudima na planeti tako je i moj život uzdrmala do temelja", izjavila je Nina koja je među prvima na domaćoj glazbenoj sceni progovorila otvoreno o problemima koji su snašli nju i njezine kolege.

"Sve sam već rekla na tu temu. Činjenica je da smo jedini mi muzičari od trećeg mjeseca ostali bez prava na rad. I sigurna sam da ćemo posljednji početi s radom. Mislim da će iduće ljeto donijeti par koncerata", otkrila je svoja nadanja.

A osim pandemije i Ninu je šokirao potres u Petrinji, te je na društvenim mrežama pozvala sve da pomognu onima koji su stradali i izgubili domove.

"Moja Banija. Duboko suosjećam sa svojim Banijcima koji su izgubili svoje najdraže u razornom potresu koji je pogodio Baniju. Pomozimo svi koliko i kako možemo stradalima koji su izgubili svoje najdraže i svoje domove. Bože pomozi", napisala je Nina na svom Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene