oglasili se mnogi

Nina Badrić reagirala na komentar gospođe koja ju je pozvala da dođe kopati krumpire, javila se i Franka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić uputila je apel vlastima koje je pozvala da omoguće djelatnicima iz glazbene industrije povratak na posao, no usprotivila joj se nekolicina pratitelja.

Pjevačica Nina Badrić prije nekoliko dana je snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao, no nekolicina pratitelja na društvenim mrežama nije ju u tome podržala.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

U komentarima su savjetovali Nini Badrić i njezinoj kolegici Lani Jurčević da pronađu druge poslove, a društvenim mrežama se proširio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara.

"Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u novoj objavi. Javili su se brojni njezini pratitelji, a među njima i kolegica Pamela Ramljak.

"Gospođa je dala oglas. Vjerojatno bi joj došli svi džabe vaditi krumpir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu, a očito joj ne ide", napisala je. "Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krumpira". Oglasila se i Lana Jurčević, koja je u komentarima ostavila emotikon srca u znak podrške.

Nedostatak koncerata komentirala je i pjevačica Franka Batelić.

"Želim natrag na pozronicu, želim natrag pune dvorane, žamor publike pred koncert, euforiju i adrenalin i onu pozitivnu nervozicu dok sviraju prvi taktovi pred sam izlazak na stage. Želim natrag taj osjećaj jedinstva, tu ljubav j sreću koje mi pruža publika i koju ja dajem njima... Ne mogu dočekati da ponovno plešemo zajedno, pjevamo iz petnih žila, nasmijani, razdragani, pustimo i koju suzu - kad treba, kad pogodi.. Falite mi, ljudi", napisala je Franka na svom Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene