nasmijala mnoge!

Nina Badrić napokon završila sa svojom tinejdžerskom simpatijom, i to zahvaljujući domišljatosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić poslužila se montažom i ubacila sebe u scene filma "Zgodna žena" umjesto Julije Roberts.

Nina Badrić objavila je zabavnu montažu na Instagram storyju i otkrila tko je bio njezina tiha patnja u mladosti. 

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Tješio ju nakon rastave Prije nje šarmirao je brojne poznate dame, no tek mu je ona u sedmom desetljeću smirila srce, prvo je bila samo obiteljska prijateljica!

"Tinejdžerska simpatija... Richard Gere. Napokon zajedno!" istaknula je Nina. Pjevačica je montirala svoje lice na glumicu Juliju Roberts u nekim scenama iz hit-filma "Zgodna žena" i vjerojatno nasmijala mnoge svojim priznanjem i domišljatošću. 

Inače, Nina se nedavno prisjetila mlađih dana i dirnula sve svojom posvetom roditeljima. "Mama i tata. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak", napisala je Badrić uz fotografiju nastalu prije nekoliko godina", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Bijela haljina koju Nina nosi dala je naslutiti da je fotografija nastala na njezinu vjenčanju s Bernardom Krasnićem 2006. godine. Badrić nerijetko spomene roditelje na društvenim mrežama, a oca koji je preminuo 2014. godine često se sjeti te uvijek da do znanja svima koliko joj je značio.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene