žena za sva vremena

Zbog najnovije fotografije Nini Badrić poručili da je pravi praznik za oči, sunce i more dobro joj čine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić objavila je fotografiju koja je nastala na otoku Hvaru na kojem ima kuću i tamo ljetuje svake godine.

Nina Badrić (48) često dijeli svoje fotografije kojima oduševljava obožavatelje, pogotovo kada pozira u prirodnijem izdanju. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

"Proljeće je, a u meni ljeto", napisala je pjevačica uz stari selfie koji je okinula dok je bila na otoku Hvaru gdje ljetuje svake godine i ima kuću. 

Nina je na slici, kako se čini, u crvenom badiću koji je ranije nekoliko puta pokazala u svojim objavama na Instagramu. Ubrzo su uslijedili brojni komplimenti.

"Prekrasna prirodna žena", "Aaa, divno", "Ljepota od žene", "Vi ste Nina praznik za oči", "Najljepša Nina na najljepšem otoku", "Žena za sva vremena", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina je nedavno pokazala novu frizuru i pokrenula mnoštvo reakcija. Objavila je selfie na kojem je imala raspuštenu i popeglanu kosu koju je produžila ekstenzijama, a na njezin novi look reagirao je i Zdravko Mamić.

U komentarima joj je ostavio lajk, odnosno emotikon podignutog palca, na što mu je ona odgovorila smajlićem, a oduševila je i Jacquesa Houdeka, koji je bio nešto rječitiji od Mamića.

"Prelijepa! Wow, wow, wow!" poručio joj je pjevač, a na pohvalama nisu štedjeli ni brojni drugi Ninini pratitelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Maja Šuput svojim fotografijama pokrenula žustru raspravu obožavatelja koji se ne mogu složiti oko jedne stvari, prikupila i više od 26.000 lajkova

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene