Komplimenti su pali!

Nina Badrić pokazala noge u kratkoj haljinici, evo zašto joj svi govore da je kao djevojčica, a približila se šestom desetljeću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju u kratkoj haljini zbog koje su joj mnogi poručili da izgleda kao djevojčica.

Nina Badrić uživa u ljetnim danima nakon što je proslavila 49. rođendan i održala nekoliko koncerata za pamćenje, a kako se opušta, pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Naime, Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj haljini cvjetnog uzorka, u kojoj je pokazala vitke noge.

"Savršena nedjelja", napisala je Nina kratko uz fotografiju za koju je napisala da je nastala u prirodi, ali točnu lokaciju nije otkrila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ovo je stvarno savršeno", "Divni ste", "Balerina", "Uvijek jako lijepa i zgodna", "Leptirica", "Predivna", "Lijepe noge", "Kao djevojčica", "Dobro je dotjerala liniju, kao nikada do sada. Izgleda mladoliko poput djevojčice", "Prelijepa Nina", "Vauuu, kako su ti dobre noge", samo je dio komentara i komplimenata koje je dobila.

Dobila ih je i za nedavno izdanje u badiću, kada su mnogi zaključili da jako nalikuje na jednu od najljepših žena svijeta, glumicu Monicu Bellucci, a to nije prvi put da su je usporedili s njom. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Profimedia) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) +2 Minnie Driver (Foto: Instagram) Celebrity Iza sebe ima buran ljubavni život, ali sad ima zaručnika koji ju je smirio, a priredila je zanimljive scene na plaži nalik onima u kultnoj seriji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene