Lijep prizor

Nina bezbrižno uživa u zadnjim danima ljeta, u crvenom badiću istaknula liniju i dekolte: "Ti si top i šlus"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić objavila je na profilu na Instagramu fotografiju u crvenom badiću s plaže na Hvaru i jasno dala do znanja koliko se obazire na tuđa mišljenja.

Nina Badrić bezbrižno uživa u posljednjim danima ljeta na otoku Hvaru i na svom je profilu na Instagramu poručila svojim pratiteljima kako ju trenutno ne zanima što drugi ljudi misle o njoj.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

"Ne zanima me što drugi misle o meni. Komarcima se sviđam", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj izlazi iz mora u crvenom badiću koji je savršen naglasio njezinu liniju i dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Super si", "Čuj, komarac nisam, ali ti si top i šlus", "Predivna dama", "Nisam komarica, ali te obožavam", "Sijaaašššš", "Predivna si Nina, ja te volim od samih početaka tvoje karijere i uz tebe sam", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nina se na društvenim mrežama pohvalila i druženjem s kolegicom Lepom Brenom koja je dio svog ljetnog odmora provela u Hrvatskoj, koja joj je jedna od omiljenih destinacija. Dame su objavile zajedničke fotografije, a vjerni obožavatelji su zaključili da godine njima ništa ne mogu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene