prije 9 godina

Nina Badrić prisjetila se nezaboravnog nastupa i susreta sa svjetskom zvijezdom: "Podijelili smo mikrofon"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić prisjetila se koncerta u Moskvi kada je upoznala Micka Hucknalla, nekadašnjeg pjevača benda Simply Red.

Nina Badrić na svom se Instagramu prisjetila nastupa prije devet godina, ali i susreta sa svjetskom zvijezdom te uputila čestitku svima koji slave pravoslavni Božić. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Jedne prekrasne zime 2012. Božić u Moskvi... Mick Hucknall i ja podijelili smo mikrofon. Svima koji danas slave: 'Mir Božji, Hristos se rodi!'" napisala je Nina uz fotografiju na koju je pustila popularnu pjesmu "Stars". Inače, Hucknall je nekadašnji pjevač benda Simply Red.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Mnogi pratitelji zahvalili su Nini na čestitki i uputili joj niz komplimenata. "To su posebni koncerti", "Wow, Nina, pa to je ispunjenje snova. Dva moja omiljena vokala, dvije veličine, ovo bi bilo na repeat", "Božanstveno. Dva divna glazbenika", "Slušala sam te baš u Moskvi zajedno s Mickom. Bilo je nezaboravno", komentirali su. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +4 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene