stari prijatelji

Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić svaki slobodni trenutak iskoristi za posjet Jelsi, gdje ima i stan, a na posljednju objavu javio joj se i glumac Goran Višnjić.

Pjevačica Nina Badrić svaki slobodan trenutak provodi u Jelsi na Hvaru, a ondje je otputovala i za uskršnje praznike. Pohvalila se s nekoliko fotografija kojima je pokazala da je posjetila turističke atrakcije Hvara i Starog Grada, a na jednu od fotki javio joj se i glumac Goran Višnjić.

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

"Kad izađemo pred Boga upitat će nas: Gdje su ti rane? Ako odgovorimo: Nemam rana; Bog će nas upitati: Zar nisi naišao ni na što vrijedno borbe?", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj pozira u jednom dvorištu. "Poznato mi dvorište", napisao joj je Višnjić te dao naslutiti da su tu lokaciju posjetili zajedno. Mnogi pratitelji pjevačici su poručili da uživa te kako bi voljeli da su i oni tamo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Badrić je inače u Jelsi prije nekoliko godina kupila stan u centru pored crkve, a na Hvaru se često družila s brojnim poznatim licima te Jelsu naziva i svojim drugim domom. Tako se proteklog ljeta ondje fotkala s ministrom Vilijem Berošem i Lepom Brenom, a prije dvije godine joj je u posjet došao Goran Višnjić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene