''Mici!''

Na ultrakratku haljinicu Nine Badrić reagirala je i Maja Šuput, a evo i kakve veze Snježana Mehun ima s ovom fotkom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić ovoga je tjedna nastupila na otvaranju salona jahti supruga Snježane Mehun, a za tu je prigodu odabrala kratku crnu haljinu!

Pjevačica Nina Badrić nastupila je na otvorenju salona za prodaju jahti u vlasništvu supruga Snježane Mehun, a na Instagramu se pohvalila fotografijom s rive u Bibinju.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

U kratkom je roku dobila više od 11 tisuća lajkova na fotku na kojoj pozira u ultrakratkoj haljinici, koja je istaknula njezine duge noge, a u komentarima joj se javila i Maja Šuput. "Mici", napisala joj je kolegica ispod fotografije na koju su se redali samo komplimenti. "To su te noge", "Kao milijun dolara", "Ništa manje od toga", "Najvrjedniji hrvatski dragulju", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Badrić je uveseljavala okupljene na svečanom otvorenju salona, a sudeći po fotografijama koje su procurile, Snježana Mehun i njezin suprug Franz Schillinger sjajno su se zabavili te su na njezine pjesme i zaplesali.

Podsjetimo, Snježana i Franz vjenčali su se početkom rujna na Kornatima, a među uzvanicima su bile brojne domaće zvijezde. Snježanu je do oltara doveo njezin sin Dino Mehun.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Bućan i Sara Hdagha Dušan Bućan i Sara Hdagha +0 Dušan Bućan i Sara Hdagha Celebrity Vjenčali se glumac Dušan Bućan i bivša manekenka Sara Hdagha, prelijepa mladenka zablistala je u prozirnoj vjenčanici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene