ODUŠEVILA FANOVE

NINA ZAŠTO SI JE SKRIVALA? Pjevačica pokazala predivnu sestru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od fotografija na Nininom Instagramu mnogima je zapela za oko zbog predivne Sunčice.

Pjevačica Nina Badrić svoje obožavatelje na društvenim mrežama često časti privatnim fotografijama. No jedna od posljednje objavljenih mnogima je zapela za oko. I to zbog Ninine prezgodne sestre Sunčice.

Pogledaj i ovo Nina Badrić "Koliko ljepote na jednom mjestu" Nina Badrić objavila rijetku fotografiju s mlađom sestrom, ne pokazuje ju često, ali sad je imala lijep povod za to!

Iako rijetko objavljuje fotografije članova obitelji Nina je ovog puta odlučila napraviti iznimku i fotografijom na Instagramu čestitati svojoj mlađoj sestri rođendan.

 

Sestre su dar srcu.Prijatelj duše.Zlatne niti na smisao života.Voljena moja Sunčica...svaki dan je vrijedan kada smo mi u njemu.Zauvijek neotudjive jedna od druge.Dar od Boga samog.Sretan ti rodjendan ljubimice moja.Volim te.Ti.Ja.Mi

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 'Sestre su dar srcu. Prijatelj duše. Zlatne niti na smisao života. Voljena moja Sunčica... svaki dan je vrijedan kada smo mi u njemu. Zauvijek neotuđive jedna od druge. Dar od Boga samog. Sretan ti rođendan, ljubimice moja. Volim te. Ti. Ja. Mi', stoji u emotivnoj poruci.

Sunčica, koja je inače tri godine bila Ninina menadžerica, trenutno živi u Rimu sa sinom Marcom, a naša pjevačica nastoji ih posjetiti svaki put kad joj obaveze to dopuste.

 

#familyalwayscomesfirst

A photo posted by Miss_b (@suncicabadric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene