uživa na moru

Čarobno jutro na Hvaru: Nina Badrić objavila fotografiju bez šminke, fanovi se ne prestaju diviti njezinoj ljepoti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Čarobno jutro", napisala je Nina Badrić uz fotku bez šminke, aludirajući na svoj veliki hit, a pobrala je hrpu komplimenata.

Domaća pjevačica Nina Badrić još nije spremna oprostiti se s ljetom, a rujan provodi u svom drugom domu, Jelsi na Hvaru. Badrić ondje ima stan, a redovito obožavatelje obavještava što radi. Objavila je i fotku bez trunke šminke te je jutarnjim poziranjem oduševila mnoge.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

"Čarobno jutro", napisala je Nina aludirajući na svoj veliki hit, a pobrala je hrpu komplimenata. "Prirodno je najljepše", "Ljepotica", "Predivna si", "Ti si čarobna, pa i jutro", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

Badrić inače već godinama ljetuje u Jelsi, a ondje se družila s ministrom zdravstva Vilijem Berošem te Lepom Brenom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čarobno jutro 😁

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pjevačica je prije mjesec dana snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene