ime još kriju

Nina Badrić ne može sakriti emocije zbog prinove njene bliske prijateljice: "Dobro nam došao.."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić čestitala je prijateljici Mariji Husar, kojoj je vjenčana kuma, na rođenju drugog sina.

Nina Badrić čestitala je svojoj bliskoj prijateljici, pjevačici Mariji Husar Rimac koja je ovog tjedna rodila sina. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

"Dobro nam došao, prekrasni dječače", napisala je Nina na Instagram storyju uz fotografiju s Marijom, a stavila je kao podlogu pjesmu "Rodija se sin" od Matka Jelavića. 

Inače, Badrić je krajem siječnja slavila dolazak prinove u obitelji Husar Rimac. Naime, Marija je priredila po uzoru na neke zapadnjačke zemlje priredila takozvani "baby shower", na kojem su bile njezine najbliže prijateljice, sestra Ivana Husar i Nina Badrić, koja joj je ujedno i vjenčana kum. 

Vijest o rođenju sina je kratko potvrdila Marijina sestra Ivana. "Potvrđujem, danas je rodila", izjavila je Ivana kratko za magazin Gloria, a ime malenog dječaka zasad nije otkrila.

Marija je uoči odlaska u rodilište na svom Instagramu objavila molitvu uz fotografiju na kojoj je zamišljeno gledala kroz prozor i držala ruke na trbuhu.

Pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana koji se sada veseli mlađem bratu, a da čekaju drugo dijete objavila je krajem prošle godine kada je potvrdila i da je zanijela prirodnim putem.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 4 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 8 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 11 +7 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 10 Nekad i sad Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene