Jedna objava

NIKOLINA DIGLA BURU "Kakvo zlo vam je napravila? Sramota!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna objava Nikoline Ristović digla je prašinu. Pretjerala ili ne?

Nakon što jeNikolina Ristović objavila na Instagramu selfie, našli su se komentatori koji su je prozvali da je pretjerala s plastičnim operacijama. Ipak, bilo je više onih koji su pohvalili Nikolinin lijep izgled.

Pogledaj i ovo Nikolina i Vidoje Ristović Mjesec dana nakon smrti Srpski mediji objavili rezultate obdukcije Vidoja Ristovića, udovica Nikolina odbila je to komentirati

"Nikolina je uvijek izgledala prekrasno i znala granicu dobrog ukusa i pretjerivanja što se tiče nip/tucka, tako da me zaista čudi što smatra ovakvu verziju sebe lijepom...a očito smatra, pošto ju je objavila. Možda je samo do filtera i uglova, doduše", komentirala je jedna korisnica Instagrama. Druga je odmah stala u Nikolininu obranu.

"Žena je svjesna sebe i svojih kvaliteta, ne odgovara na uvrede ljudi koji ne znaju ništa drugo vrijeđati, jer... to im je jedina zanimacija u životu. Ne znam kakvo zlo vam je napravila da ju vrijeđate, i to na njenom osobnom profilu. Time jedino govorite o sebi, nekultura i sramota... Nikolina, predivna si iznutra i izvana, ali ti to već znaš", napisali su.

 

Singin' in the rain..?! Who the f... wants to sing in the rain..?! The best thing one can do when it's raining is to let it rain. #rainraingoaway

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene