Drži se Nikolina

JEDVA SMOGLA SNAGE ''Otišla je na mjesto gdje bol ne postoji, nismo se ni pozdravile''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tužne priče dogodile su se na današnji dana. Nikolina je skupljala snagu za ovu poruku.

Nikolina Pišek mjesecima nije otvarala svoj Facebok, a sada je konačno priznala i pravi razlog. Emotivnom objavom priznala je kako ju je Facebook podsjećao na prijateljicu koju je izgubila te njenu prvu pseću ljubav, kojoj je danas godišnjica smrti.

Pogledaj i ovo Hana Cigoj - 2 Mamina kopija Starija kći Nikoline Pišek oglasila se prvi put nakon iznenadne smrti očuha, a pokazala je i zgodnog dečka!

''Dugo... mjesecima nisam smogla snage da otvorim ovu stranicu. Prvenstveno zato jer je otišla zauvijek moja Vesna s kojom sam se upoznala ovdje. I prije toga, jer sam znala da je Vesna jako bolesna... a ovo me mjesto podsjećalo na nju. Ako ne otvaram mjesto koje me podsjeća da problem postoji, onda će možda problem pobjeći? Nije pobjegao. Nismo uspjele. Vesna je morala otići na neko mjesto gdje bol ne postoji. Nismo se niti pozdravile kako treba. Nije mogla više... I onda je došao današnji dan, godišnjica moje prve pseće ljubavi, koja je, zapravo, bila 'krivac' da smo se Vesna i ja upoznale. Niti njega više nema. I on je na mjestu koje mu je izbrisalo bol. To kažem da bih se utješila, izgovaram u sebi floskule da otjeraju moju bol, no ona ne prestaje. Kažu da vrijeme liječi rane i da vas tuga priprema za nove radosti... da su tuga i radost povezane kao ruža i trn. Znam da jesu. I odlučila sam prigrliti to saznanje. Zahvalna za sve što sam imala. Jer, prije no što saznaš šta je zapravo dobrota, moraš izgubiti nešto. Ili nekoga...'', napisala je Nikolina.

Ubrzo su uslijedili brojni komentari podrške i razumijevanja. ''Nikolina trebala si ranije podijeliti svoju bol sa nama. Svi smo mi više-manje izgubili nekog dragog. Ja sam imala mačka Mikija 18 godina, Umro je od starosti. Umro, ali samo fizički nikad u mom srcu. Sada brinem za više od stotinu životinja i to me tjera da idem dalje'', ''Istina vrjeme liječi iako bol nikad ne prolazi samo se naučimo nosit s njom'', ''Trebala si se otvoriti prije i bilo bi ti puno lakše. Ali bolje ikad nego nikad'', ''Drži se Nikolina'', napisali su njezini fanovi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene