Povukla se iz javnosti

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikol Bulat, koju pamtimo iz ženske grupe Femminem, danas izgleda potpuno drugačije od onoga kako je pamtimo i živi u Velikoj Britaniji.

Ime pjevačice Nikol Bulat mnogi pamte iz razdoblja kada je popularna domaća grupa Feminnem žarila i palila hrvatskom glazbenom scenom, nakon čega se ona odjednom odlučila povući iz javnosti i živjeti drugim životom, što joj je očito i uspjelo.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat ''Moj svijet'' Otkako je napustila našu hit-grupu, o ovoj Hrvatici malo se zna, no sada nešto rado dijeli s javnosti

32-godišnju Nikol dugo nismo vidjeli nigdje u javnosti, ne pojavljuje se na društvenim događanjima, modnim revijama i zabavama, a razlog tome je što se iz Zagreba preselila u London i čini se da nije zažalila zbog toga.

Na profilu na Instagramu u opisu joj piše da prati modu i životni stil, da je diplomirala kazneno pravo, da je Hrvatica koja živi u Ujedinjenom Kraljevstvu i da je što se tiče ljubavi zauzeta. Moramo priznati da bismo lijepu Nikol danas teško prepoznali da je sretnemo negdje jer se u međuvremenu poprilično promijenila, u što se možemo uvjeriti na fotografijama koje objavljuje i na kojima doista blista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol on

A tako je od prošle godine kada se saznalo da je u vezi s 9 godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem, koji je iz zagrebačkog Dinama otišao u engleski Birmingham, a Nikol je očito odlučila poći s njim.

U vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem Nedom Parmać i Pamelom Ramljak kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, i to uglavnom zbog izgleda, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine je objavila pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače radi sa Shakirom. 

"Do njega sam došla kada sam tražila dozvolu za obradu jedne pjesme. Dobila sam njegov kontakt jer je on bio autor, a nakon nekog vremena dogovorili smo suradnju. Ja sam prva pjevačica s ovih prostora s kojom Costi surađuje", izjavila je tada Nikol.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Celebrity Obdukcija potvrdila strašnu istinu o smrti glumice koju je sin satima čekao na brodu kad je nestala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene