Dečki se odlično slažu

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku, nogometaš se više družio s njezinim kolegom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niko Kranjčar i 6 godina starija Zrinka Cvitešić zajedno su od 2014. godine, a glumica često ističe kako joj je nogometaš najveća podrška.

Dubrovačke ljetne igre ugostile su predstavu zagrebačkog HNK-a "Tko pjeva, zlo ne misli" u parku Gradac.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Inače vrlo suzdržani Pogledajte snimku na kojoj su Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić javno pokazali koliko se vole!

Glavne zvijezde predstave svakako su Zrinka Cvitešić i njezin kolega Dušan Bućan, koji su fantastično utjelovili bračni par Šafranek, Anu i Franju.

Čini se kako se kolege odlično slažu i izvan pozornice, pa su tako snimljeni u druženju nakon predstave, a pridružio im se i nogometaš Niko Kranjčar, dugogodišnji partner lijepe i talentirane glumice koja je zavidnu karijeru ostvarila i izvan granica Lijepe Naše.

U jednom trenutku Niko i Dušan prošetali su zagrljeni, pa se čini kako se i muški dio društva odlično slaže.

Podsjetimo, Zrinka i Niko zajedno su od 2014. godine, no svoju ljubav drže podalje od očiju javnosti.

Zrinka je u Niki našla utjehu nakon prekida s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on nakon razvoda od supruge Simone Fistrić s kojom ima kćer Loru. Par se vjenčao 2008. godine, a rastao 2012. godine, nešto manje od godinu dana nakon rođenja kćerkice.

Iako se o njihovoj vezi ne zna mnogo, 40-godišnja Zrinka ne skriva kako joj je 6 godina mlađi nogometaš najveća podrška, a hoćemo li uskoro čuti i svadbena zvona, to ćemo tek vidjeti. 

Dotad je ispred njih dugo toplo ljeto koje će iskoristiti za posao, ali i ugodna druženja s prijateljima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene