Zanimljiva životna priča

Nigerijac koji kaže da ga je u Hrvatsku dovela sudbina hvali bivšeg šefa: "Želim biti kao Ante Gotovina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nigerijac Prince Wale Soniyiki, kojeg trenutačno gledamo u showu ''Farma'', obožava Hrvatsku te kaže da mu je sudbina odredila da se ovamo doseli. Ima djevojku i puno prijatelja i zadovoljan je svojim životom.

Prince Wale Soniyiki rodom je iz Nigerije, a prije osam godina doselio se u Hrvatsku, za što kaže kako mu je to najbitniji događaj u životu.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

35-godišnji Prince trenutačno je nezaposlen, a za sebe kaže da je dobar, darežljiv, vrijedan, prilagodljiv i simpatičan, ali da preglasno priča, a dodaje i kako vrlo slobodno izražava svoje emocije.

U razgovoru s nama podijelio je što očekuje na "Farmi".

"Očekujem upoznavanje s hrvatskom kulturom preko kolega u showu. Očekujem novo iskustvo, kao i upoznavanje s novom hranom, običajima i novim riječima te kako izgleda živjeti među nepoznatima. Veselim se što ću doživjeti nešto potpuno drugačije u svom životu. Prvi put ulazim u ovakav reality show", ispričao je Prince. Bit će mu teško bez tehnologije jer su djeca od 5 godina i ljudi od 90 godina navikli imati mobitele, ali smatra da će zbog toga biti pametniji.

Osvrnuo se i na svoj dosadašnji život u Hrvatskoj.

"Osam i pol godina živim ovdje. Mogu reći da je to sudbina. Možda se nisam trebao roditi u Nigeriji, već upravo ovdje. Osjećao sam kao da idem na hodočašće kada sam otišao iz Nigerije. Trebao sam biti u Italiji, ali me sudbina dovela u Hrvatsku i ne žalim se. Osjećam se kao kod kuće", iskreno je priznao ovaj 35-godišnji Nigerijac.

Jedno je vrijeme radio i kod generala Ante Gotovine.

"Moj bivši šef Ante Gotovina je čovjek od malo riječi koji ima puno snage. Pametan je i jak čovjek. Ima dobro srce i jako je smiren. Želim biti kao Ante", komentirao je Princ svog bivšeg šefa, za kojeg je radio u njegovu tunogojilištu kao mornar, ribar i kuhar. Prince obožava svirati džembe i najavio je kako će na "Farmi održati koncert.

"Bit će party", kratko je rekao. U sretnoj je vezi, a kako kaže, njegova djevojka mu je rekla kako nema ništa protiv njegova odlaska na farmu te mu je poručila da bude dobar. "Imam samo nju jer su moji roditelji u Africi. Imam puno prijatelja u cijeloj Hrvatskoj i zadovoljan sam svojim životom", poručio je Prince. Bit će mu teško provesti vrijeme bez djevojke, ali će dati sve od sebe da svi budu zadovoljni.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 Ena Čobanov Friedrich Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 1 Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 3 +4 Ena Friedrich Celebrity Atraktivna Ena prva je napustila Farmu, a onda otkrila nešto što je sve iznenadilo: ''Nedavno sam saznala''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene