domišljate ljepotice

Priredile zanimljiv show u minijaturnim bikinijima na jahti, za to su imale poseban razlog, a i uspjele su u svom naumu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Williams je s drugim manekenkama pozirala u najnovijim modelima svoje kolekcije badića na palubi luksuzne jahte.

Nicole Williams (35) slavu je stekla sudjelovanjem u reality showu "WAGS" o djevojkama, zaručnicama i suprugama poznatih sportaša, a nakon toga je nastavila privlačiti pažnju seksi objavama na Instagramu i radom u modnoj industriji. 

Pogledaj i ovo Nicole Williams (Foto: Instagram) Tako se proslavila Ovom nestvarno lijepom ženom slavni sportaš se godinama nije htio oženiti, a ona je o tome kukala u reality showu

Atraktivna Kanađanka osim što se bavi manekenstvom, ima i svoju liniju kupaćih kostima, a najnoviju kolekciju je predstavila na zanimljiv način i ostavila dojam. Naime, Nicole je u Los Angelesu na luksuznoj jahti sa Shaninom Shaik (30) i ostalim kolegicama promovirala nove modele svojih badića. 

Djevojke su u oskudnim bikinijima na palubi mamile poglede prolaznika, a Williams se isticala među njima jer je imala crvenobijeli kupaći kostim čiji su donji dio bile tangice i malo toga je prepustila mašti. Pritom je pokazala svoje savršeno utrenirano tijelo kao i uvijek kad pozira u golišavim izdanjima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Williams English (@justtnic)

Inače, Nicole je od 2017. u braku s bivšim igračem američkog nogometa Larryjem Englishom (35). Zanimljivo je da se s njegovom bivšom djevojkom Metishom Schaefer pojavila u reality showu "WAGS". Schaefer je inače poznata i pod nadimkom "njemačka Kim Kardashian", a svojedobno je napala Williams da je ljubovala s Englishom dok su oni još službeno bili u vezi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Celebrity Najnoviji potez Šime Vrsaljka na društvenim mrežama dao naslutiti nevolje u braku s lijepom Mateom, što se to događa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene