Ponosna na svoje tijelo

Visoko rezani badić otkrio tetovažu ove ljepotice na poprilično skrivenom mjestu zbog čega su svi gledali u nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Nicole Williams opustila se na plaži u Malibuu te je pokazala svoje savršeno utrenirano tijelo.

Manekenka Nicole Williams pokazala je sjajno utrenirano tijelo u zelenom bikiniju dok je bila na plaži u Malibuu. Svojom pojavom mamila je poglede slučajnih prolaznika, ali i fotografa, a ovoj ljepotici nije teško palo što svi zure u nju.

Pogledaj i ovo Nicole Williams (Foto: Instagram) Tako se proslavila Ovom nestvarno lijepom ženom slavni sportaš se godinama nije htio oženiti, a ona je o tome kukala u reality showu

Reality zvijezda ništa nije prepustila slučaju te je svoj morski stil upotpunila zlatnim nakitom koji se odlično uklapao u cijelu kombinaciju. Williams je inače tijelo ukrasila brojnim tetovažama koje na vidjelo dolaze posebno nakon što se skine u bikini, pošto je za njih odabrala strateška mjesta poput stražnjice i podlaktice.

Williams je u braku s igračem američkog nogometa Larryjem Englishom, a s njegovom bivšom djevojkom Metishom Schaefer pojavila se u reality showu "WAGS". Schaefer je inače poznata i pod nadimkom "njemačka Kim Kardashian", a napala je trenutačnu suprugu svog bivšeg da je ljubovala s njim dok su oni još službeno bili u vezi.

Bračni par English danas izgleda zaljubljeno kao i prvoga dana, a izgleda da im ne smetaju napadi koji su ih pratili jedno vrijeme dok je ona bila u showu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene