izostao i grudnjak?

Svi su obratili pažnju na nju zbog hrabre kombinacije u kojoj je naglasila svoje glavne atribute i samouvjereno prošetala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger ponovno je zablistala na snimanju showa "The Masked Singer" u atraktivnom izdanju zbog kojeg su se mnogi okretali.

Nekadašnja članica grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (44) blista otkad su joj se posložili ljubavni i poslovni dio života, a to često pokazuje u svojim atraktivnim izdanjima. 

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Pjevačica, koja je u vezi s bivšim ragbijašem, sedam godina mlađim Thomom Evansom, snimljena je u Los Angelesu kad se pojavila na snimanju showa "The Masked Singer". Nicole je obukla ultrakratku, zelenu haljinu čija je jedna strana prekrivena šljokicama, a jedva joj je pokrivala međunožje i isticala je njezin bujni dekolte. 

Scherzinger je usto pokazala svoje vitke, istrenirane noge koje su rezultat njezinih čestih treninga s Thomom. Uskladila je haljinu sa žutim štiklama i samouvjereno koračala i nema tko ju nije opazio, a čini se kako nije nosila grudnjak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nicole je zablistala na snimanju showa i prije dva tjedna kada je obukla haljinu s prorezom na grudima među kojima je prolazio dugi lanac. Taj njezin stajling nije dopuštao grudnjak. 

Inače, Nicole je sa svojim dečkom Thomom uživala do sredine prošlog mjeseca u ljetovanju po Europi. Par je bio u Italiji gdje je ona proslavila 44. rođendan te u Grčkoj. Nicole i Evans u studenom prošle godine su proslavili prvu godišnjicu veze i ona mu je tada posvetila emotivnu posvetu na Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene