Lijepa naša

STIGLA NICOLE SCHERZIGER Prelijepa pjevačica u Hrvatskoj uživa uz Will.I.Am-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hrvatsku je stigla i prelijepa Nicole Scherzinger. Bivša djevojka Lewisa Hamiltona uživa u društvu svojih kolega iz Black Eyed Peasa.

Jedna od najljepših pjevačica na svijetu, Nicole Scherzigner, stigla je u Hrvatsku. Osim toga, stigla je s njom i ekipa grupe Black Eyed Peas, slavni Will.I.Am te Apl.de.Ap i Taboo Nawasha.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Učinio ju najsretnijom Gornji dio badića nije joj posve prekrio bujne grudi, a njezin sedam godina mlađi zaručnik ne odvaja se od nje

Ako je suditi po njihovim Instagram profilima, zaista uživaju u Hrvatskoj. Ne zna se gdje su sve bili, poznato je jedino da su posjetili Hvar.

Svjetski mediji pišu o ljetovanju slavne ekipe u Hrvatskoj, a britanski The Sun čak pretpostavlja da bi se u Hrvatskoj mogao snimati dio natjecanja 'X Factor', u kojem su suci. Ovog ljeta Hrvatska je meka za slavnu ekipu. Posjetili su nas dosad i Reese Whiterspoon, članovi grupe U2 te Ivanka Trump.

 

My mind is forever blown away by the incredible places and opportunities I'm so blessed to go to and experience through my work. #grateful #nevertakeforgranted #blessings

A photo posted by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene