San snova

Zbog ovih se prizora pitaju je li ona žena ili boginja, a na besprijekornom tijelu teško joj je pronaći bilo kakvu manu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger pozirala je u minijaturnom bikiniju u meksičkoj pustinji pa izazovne fotografije podijelila s gotovo pet milijuna obožavatelja.

Popularnoj pjevačici i članici grupe Pussycat Dolls, 42-godišnjoj Nicole Scherzinger hvalisanje zavidnom figurom na društvenim mrežama nije strano, no čini se da je posljednjom objavom uspjela nadmašiti sve prijašnje.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

Nicole je pozirala u meksičkoj pustinji, odjevena samo u minijaturni bikini u kojem su njezine obline i top forma došli do izražaja i njezinih gotovo pet milijuna obožavatelja ostavilo bez daha. Ono što ih je dodatno očaralo je i njezino lice bez trunke šminke i prirodna ljepota.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Pjevačica se nedavno pohvalila i s odmorom koji je provela na Havajima, zajedno sa svojim dečkom Thomom Evansom, a usput je posjetila i svoju obitelj koja tamo živi. Naime, Nicole je i sama rođena na egzotičnom otočju, no kao djevojčica se s majkom preselila u Kentucky. Otac ih je napustio kada je imala samo dvije godine, a njezina se majka kasnije udala za Garyja Scherzingera koji je usvojio Nicole i ona je počela koristiti njegovo prezime.

Ni onda sama nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala svojeg sadašnjeg dečka Thoma, od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019., a zadnjih godinu dana proveli su na plažama diljem svijeta. Od ožujka prošle godine tako su posjetili Portugal, Turks i Caicos, Svetu Luciju i Havaje, a svoja putovanja zabilježili i na Instagramu gdje su se redovito hvalili i svojim isklesanim te osunčanim tijelima.

Nicole je prije Thoma ljubila šest godina mlađeg vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, od kojeg je starija čak 13 godina.

Zanimljivo je i da je Evansov bend Try Star prije nego je potvrdila vezu s njim izbacila iz natjecanja "X Factor: Celebrity", gdje je članica žirija, i to navodno kako bi "spasila njihovu vezu".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) +1 James Michael Tyler (Foto: Getty Images) Celebrity Poznato je zašto se legendarni Gunther nije pojavio na okupljanju "Prijatelja", razlog će rasplakati fanove serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene