Izgleda top!

Zablistala u haljini golih ramena, a onda se presvukla i pokazala trbušne mišiće za poželjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger pokazala je vitku liniju i savršeno oblikovane mišiće u žutim odjevnim kombinacijama

Pjevačica Nicole Scherzinger izgleda senzacionalno na fotografijima koje je objavila na profilu na Instagramu, odjevena u žutu haljinu golih vremena koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

42-godišnja Nicole haljinu je odjenula za prigodu predstavljanja svog novog singla "The Masked Singer", a čini se kako nije pogriješila s odabirom jer je na Instagramu pokupila brojne komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

"Wow, zadivljujuće izgledaš", "Prava ljeptica", "Blistaš poput najsjanije zvijezde", "Sviđa mi se haljina na tebi", "Mogu li ja tako izgledati", "Žuta boja ti sjajno pristaje", "To se zove glamur", "Predivna u žutom", poručili su joj obožavatelji.

Nešto kasnije pjevačica je objavila novu fotografiju u nešto opuštenijem izdanju, točnije žutoj majici ispod koje su se nazirali napeti trbušni mišići.

Pjevačica je u posljednje vrijeme sretnija nego ikad prije, zahvaljujući svom dečku Thomu Evansu koji ju mazi i pazi. U vezi su manje od godinu dana, a Nicole navodno želi s njim osnovati obitelj.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene