Malo se oznojili

Nije lako skinuti pogled s ovih prizora, a nije ni čudo da se hvale božanstvenim figurama: "Radite li ovo i u spavaćoj sobi?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger je na Instagramu objavila video u kojem vježba s dečkom Thomom Evansom, a njezini se pratitelji ne mogu odlučiti tko od njih dvoje bolje izgleda.

Pjevačica Nicole Scherzinger i njezin dečko inače igrač ragbija Thom Evans poznati su kao veliki ljubitelji aktivnog vježbanja i često na društvenim mrežama objavljuju fotografije i snimke zajedničkih treninga i hvale se isklesanim tijelama.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

42-godišnja je pjevačica u jednoj od posljednjih objava na Instagramu pokazala neke od novih vježbi koje su uklopili u svoju rutinu i zahvaljujući kojima imaju mišić do mišića. Nicole na snimici na sebi ima uske tajice i sportski grudnjak, a 35-godišnji Thom je pokazao goli torzo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

"Kako ste snažni, ovo je preslatko", "Radite li ovo i u spavaćoj sobi", "Vi ste najljepši i najslađi par", "Savršeni ste zajedno, ne mogu vjerovati da tako izgledate", "Trebam i ja početi ove vježbe", "Tako to izgleda kada muškarac voli ženu", "Uspjeli ste me rasplakati", samo su neke od tisuća poruka koje su dobili u komentarima. 

Par je u vezi od manje godinu dana, a sve su glasnija šuškanja kako pjevačica navodno želi osnovati obitelj i da zato namjeravaju kupiti zajedničku nekretninu u Londonu, a viđeni su kako razgledavaju i one u Los Angelesu. Upoznali su se u rujnu prošle godine na snimanju jednog talent showa u SAD-u u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene