Posebna žena

Nova djevojka Brada Pitta koja je u otvorenom braku fotkom bez grudnjaka bacila Instagram u trans, sve je popularnija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Poturalski svakom objavom na Instagramu izazove veliku pažnju nakon što je objavljeno da je upravo ona nova djevojka Brada Pitta.

Manekenka Nicole Poturalski podigla je puno prašine prošloga tjedna nakon što je objavljeno da je upravo ona nova djevojka holivudskog ljepotana Brada Pitta. Poturalski ne prestaje plijeniti pažnju, a svoj sve popularniji profil na Instagramu ne prestaje puniti izazovnim fotkama.

Pogledaj i ovo showbuzz Neobična priča... Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem

27-godišnja ljepotica pozirala je u sakou boje kože, ispod kojeg nije nosila grudnjak. U samo par sati prikupila je tisuće lajkova na fotku te brojne pohvale na račun svog izgleda, a stotine fanova nisu skrivale koliko im je drago da se našla u zagrljaju najpožejlnijeg muškarca svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Its all about your Mindset 🤍

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Nakon što su u javnost procurile vijesti da su Brad i Nicole par već neko vrijeme, otkriveno je i kako su upoznali. Pitt je Poturalski primijetio još prije godinu dana i to u restoranu u Berlinu, koji je u vlasništvu njezina supruga Rolanda Maryja. Manekenka je i dalje u braku s 68-godišnjim Rolandom s kojim ima i sina, no on nije komentirao njezinu vezu s glumcem, o kojoj sve zna.

"I dalje su vjenčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak", rekao je izvor blizak brineti.

Pretpostavlja se kako su Nicole i Brad ljetni odmor proveli na jugu Francuske, gdje su odsjeli na Bradovu imanju Château Miraval, koje su on i Angelina zajedno kupili 2011. godine za 67 milijuna dolara, a upravo su se tamo i vjenčali 2014. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene