wow, kakve noge!

Ljepotica poznata po aferi s Bradom Pittom u haljini hrvatske dizajnerice pokazala čime je osvojila miljenika žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša djevojka Brada Pitta Nicole Poturalski pojavila se na prestižnom događaju u Berlinu u haljini s potpisom Matije Vuice.

Hrvatska dizajnerica Matija Vuica omiljena je i među svjetskim zvijezdama koje često nose njezine kreacije, a sada se pohvalila još jednim takvim uspjehom.

Pogledaj i ovo showbuzz Neobična priča... Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem

Na svečanosti koju je u Berlinu organizirala kompanija WMF čak četiri dame pojavile su se u haljinama s njezinim potpisom, a jedna od njih bila je i njemačka manekenka Nicole Poturalski (29), koja je poznata po aferi s miljenikom žena Bradom Pittom (58).

Nicole je odabrala ljubičastu poluprozirnu haljinu u kojoj je pokazala puno gole kože, a u prvom planu bile su njezine vitke noge koje je izbacila kroz opasno visoki prorez.

"Kažu bivša Brada Pitta, pa je tako i privukla najviše pažnje", napisala je Vuica uz njezine fotke koje je objavila na svojem Instagramu.

Glumac i 29 godina mlađa ljepotica viđali su nekoliko mjeseci 2020. godine, a zanimljivo je da je ona cijelo vrijeme bila u udana, no njezinu suprugu, 68-godišnjem vlasniku restorana Rolandu Maryju, to navodno nije smetalo jer su u otvorenom braku.

Još jedna poznata dama koja je na događaju nosila kreaciju Marije Vuice i kojom se dizajnerica također pohvalila na svojem Instagramu je njemačka glumica i manekenka Bettina Zimmermann, a i ona je odabrala haljinu koja otkriva noge.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirella Holy Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirela Holy Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek +0 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Celebrity Ženi se jedan od naših najzgodnijih glumaca koji je očarao i Nives Celzijus, a evo tko je djevojka koja mu je ukrala srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene