Ima se, može se

Bit će dvije svadbe: Tek se zaručili, a već su pokrili i troškove ceremonija od kojih bi vam se moglo zavrtjeti u glavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Peltz pokazala zaručnički prsten kojim ju je zaprosio Brooklyn Beckham, a već se znaju i detalji svadbenih ceremonija.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz iznenadili su javnost viješću o zarukama nakon samo devet mjeseci veze, a sada su svima pokazali i kako izgleda prsten vrijedan vrtoglavih 200 tisuća dolara kojim ju je zaprosio.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Naime, 25-godišnja glumica u priči na Instagramu pokazala je blještavi dijamantni prsten koji je stvarno teško ne uočiti, a koji krasi kamen od, pretpostavlja se, 4,5, do 5 karata.

"Ljepota i preciznost glavna su odlika zaručničkog prstena sa smaragdom. Duge linije reza daju kamenu elegantan i profinjen izgled. Procijenila bih da se vrijednost tog primjerka kreće između 150 i 200 tisuća dolara. Ovakav bezvremenski stil, omiljen je među slavnima, obožavaju ga nositi i Jennifer Lopez, Amal Clooney i Jennifer Lawrence. Brooklynova majka Victoria također ga voli", izjavila je za Daily Mail stručnjakinja Shannon Delany-Ron.

U javnost su već procurili i detalji nadolazećeg vjenčanja, točnije dva vjenčanja koja bi se trebala održati sljedeće godine, a koja bi trebala stajati čak 4 milijuna britanskih funti.

Nicolin otac, 78-godišnji milijarder Nelson Peltz navodno je već platio dio troškova, no svoj doprinos žele dati i Brooklynovi roditelji, odnosno Victoria i David Beckham. Zamišljeno je da se ceremonije održe u Velikoj Britaniji i na Floridi.

"Svi su oduševljeni i presretni zbog njih. Brooklyn je uvijek bio blizak sa svojim bakama i djedovima koji su braku već 70 godina i to je ono što priželjkuje za sebe", izjavio je njemu blizak izvor za magazin The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene