Kakva ekstravagancija!

Sin Davida Beckhama i njegova supruga podijelili prve službene fotografije s vjenčanja o kojem priča cijeli svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz otkrili su prve fotografije s vjenčanja koje se odvilo proteklog vikenda, a cijeli svijet u neizvjesnosti je iščekivao prve dojmove!

Nicola Peltz, 27-godišnja glumica i kći američkog milijardera te Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Davida Beckhama, uplovili su u bračnu luku na imanju čiji su vlasnici roditelji mladenke Nelson i Claudia.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Cijeli svijet tjednima je iščekivao ovo vjenčanje i prve fotografije, a paparazzi su unatoč silnome trudu da uhvate važne trenutke uspjeli fotografirati tek neke uzvanike i mladence nakon zavjeta.

Nekoliko fotografija podijelili su mladenci dan nakon vjenčanja, a Nicola je sve oduševila odabirom vjenčanice za svoj veliki dan.

Otmjenu Nicolinu vjenčanicu dizajnerski potpisuje Maison Valentino. U haljinu je bila ušivena i poruka Nicoline majke Claudie Peltz, koju su ušili plavim koncem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltz)

Brooklyn je bio otmjen u crnom odijelu s leptir-mašnom, a na sakou je imao lanac koji je bio dar od budućeg punca i punice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Vjenčanje je sveukupno koštalo više od tri i pol milijuna funti, a korisnici Twittera nisu oduševljeni luksuzom kojim su se Beckhamovi i Peltzovi hvalili.

U trenutnoj krizi svijeta zbog pandemije koronavirusa, rata u Ukrajini te inflacije u Americi mnogi ljudi trebaju pomoć pa tviteraši smatraju da su mladenci te novce mogli iskoristiti na humanitarniji način.

Činjenica koja je dodatno zapalila društvene mreže je i ta da je Nicolina vjenčanica izrađena od slonovače - koštane srži iz kljove slona, što se nije svidjelo mnogim zagovarateljima očuvanja ovakvih vrsta životinja.

Bez obzira na sve, slavilo se i poslije vjenčanja, pa su dan nakon svadbe gosti skupa s mladencima i obitelji ručali na događaju pod organizacijom Peltzovih. Novopečeni mladenci na ručak su stigli u vjenčanom daru Beckhamovih – automobilu marke Jaguar.

U istome automobilu na ručak su stigli i David i Victoria Beckham.

Informacija koja je zatekla sve obožavatelje i njihove pratitelje jest da je mladoženja Brooklyn taj koji je uzeo prezime od svoje supruge. Brooklyn je ovaj čin opisao kao dokaz svoje predanosti Nicoli te će odsada prezime Peltz koristiti kao svoje srednje ime.

Sve ostale detalje vjenčanja te fotografije mladenaca podijelio je Daily Mail.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +6 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene