Baš voli provocirati

Svi su se pitali je li uopće obukla nešto ispod prozirne haljine u kojoj se hrabro prošetala u društvu slavne djevojke i boksačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Adams i njezina djevojka Ella Baig privlačile su pažnju tijekom izlaska u Londonu, za što je Ella odabrala prozirnu haljinu.

Umirovljena britanska profesionalna boksačica Nicola Adams i njezina djevojka Ella Baig bile su glavne zvijezde tijekom vikenda u Londonu, i to zahvaljujući modnom odabiru mlađahne Elle koja se pojavila u haljini i pokazala malo više nego što bi se očekivalo.

37-godišnja Nicola izgledala je elegantno u tamnom odijelu, a njezina 22-godišnja djevojka odlučila se za hrabar odabir prozirne haljine s točkicama u kojoj je ostavila malo toga mašti i privlačila poglede začuđenih prolaznika. Ispod nje je nosila grudnjak i tangice boje kože pa je na prvi pogled zaista djelovalo kao da ne nosi ništa. 

Ella se odjevnom kombinacijom pohvalila i na Instagramu, što je oduševilo njezine pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓔𝓵𝓵𝓪 𝓑𝓪𝓲𝓰 (@ella.baig) on

Dame su se inače otputile podržati glumicu Denise Van Outen i njezin kabaret "All Stars Show" u Londonu.

Nicola je inače umirovljena boksačica i osvajačica zlatnih olimpijskih medalja 2012. i 2016. godine, a ona i Ella posljednje dvije godine žive zajedno u Leedsu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene