Strast je još jaka

Upoznali su se još kao djeca, a zbog nje je donio odluku kojom je šokirao obožavatelje diljem svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nico Rosberg odmara na španjolskom otoku Formenteri, a društvo mu naravno prave supruga Vivian i dvije kćeri od kojih se odvaja u rijetkim trenucima.

Bivši vozač Formule 1 Nico Rosberg snimljen je kako uživa tijekom idiličnog obiteljskog odmora u Formenteri, s lijepom suprugom Vivian i njihovim kćerima Alaiom i Nailom.

36-godišnji Nico pritom je svima zapeo za oko zahvaljujući top formi na kojoj očito marljivo radi, ali i neprestanim izljevima nježnosti prema Vivian. Ona je pak pažnju plijenila u bijelom bikiniju u kojem se njezina već osunčana put lijepo isticala, ali i vitka linija. Paparazzi su ih snimili kako razmjenjuju poljupce na plaži i zabavljaju se s kćerima.

Nico se iz Formule 1 povukao 2017. godine i od tada svaki slobodni trenutak provodi s obitelji.

"Sretan sam što sada imam više vremena za kćeri i Vivian. To mi je sad najuzbudljiviji izazov od svih. Volim svoju obitelj i mislim da sam najsretniji čovjek na svijetu", priznao je u jednom od intervjua.

Supružnici su prvu kćer dobili 2015. godine, a dvije godine kasnije drugu. Upoznali su se još kao djeca, jer su njihovi roditelji bili kućni prijatelji i često su se družili. Nekoliko se godina uopće nisu vidjeli, sve do 2003. godine odlučili kada su svojoj ljubavi dati šansu, a 2014. godine su se i vjenčali.

"Biti otac dvije prekrasne djevojčice najbolje je iskustvo u mom životu", priznao je za Daily Mail.

Nico je iznenadio obožavatelje i navijače kada je samo pet dana nakon osvajanja naslova prvaka, bez ikakve prethodne najave objavio da se povlači iz svijeta Formule 1.

"Popeo sam se na vrh svoje planine i odlazim na vrhuncu. Osjećam da radim ispravnu stvar", objasnio je tada i otkrio da se želi posvetiti najmilijima. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) +0 Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Saborski zastupnik SDP-a na odmoru je s novim partnerom, javnost ga dobro poznaje zbog sudjelovanja u jednom reality showu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene