nije sklona skandalima

Uvijek u sjeni razuzdane sestre: Skrasila se s bogatašem, a iza sebe ima brak od samo tri mjeseca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicky Hilton od 2015. u braku je s Jamesom Rothschieldom te imaju dvoje djece.

Modna dizajnerica i poduzetnica Nicky Hilton (36) manje je poznata od svoje starije sestre Paris Hilton (39), koja se okušala u glumi, manekenstvu, dizajniranju i pjevanju. 

Pogledaj i ovo showbuzz Bogati i slavni FOTO 'Sirote male bogatašice': Ove ljepotice ne znaju kud bi s novcem!

Nicky je viđena u subotu u šetnji sa svojim mužem, bogatim financijerom James Rothschildom (35) i njezinim roditeljima Kathy i Richardom Hiltononom. Dok je Paris često bila u središtu pozornosti i šokirala snimkom seksa nje i bivšeg dečka Ricka Salomona te iznenađivala brojnim zarukama, njezina mlađa sestra bila je u drugom planu. 

Školovala se na fakultetu dizajna, no nije diplomirala. Nicky je 2004. pokrenula svoju modnu liniju, a dizajnirala je torbice za japansku kompaniju Samantha Thavasa. Jedna od nasljednica luksuznog hotelskog lanca drugu modnu liniju je nazvala Nicholai te je kasnije pokrenula i svoj brend nakita, a pojedini komadi prodaju se po 200 dolara. Počela je surađivati s French Soleom i dizajnirala obuću. 

Nicky se bavila i manekenstvom te je bila zaštitno lice australskog brenda donjeg rublja Antz Pantz skupa s Kimberly Stewart, kćeri pjevača Roda Stewarta. No zbog razloga koji nije poznat ubrzo su ju zamijenili manekenkom Megan Maitland. 

Nicky je krenula obiteljskim putem, pa je otvorila dva svoja hotela naziva Nicky O Hotels, jedan u Miamiju, drugi u Chicagu. To je krenulo po zlu i tužila je svog partnera za štetu koju joj je nanio.

Nasljednica je 2011. započela vezu s Jamesom Rothschildom, koji potječe iz bogate i poznate obitelji Rothschield. Upoznali su se na svadbi Petre Ecclestone i sad već njezina bivšeg muža Jamesa Stunta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oscars date night 🎞

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Zaručili su se u kolovozu 2014., a vjenčali 10. srpnja 2015. u Londonu U Kensington Palace Gardens. Hilton je plijenila pažnju svojom vjenčanicom od 77.000 dolara brenda Valentino Haute Couture. Sestra Paris bila joj je djeveruša, a par je bio na medenom mjesecu u Bocvani. Supružnici imaju kćer Lily Grace (4) i sina Teddyja Marilyna (2). 

To Nicky nije prvi brak, ili ipak jest jer se vjerojatno onaj s biznismenom Toddom Meisterom ne računa jer je poništen. Naime, bogata nasljednica i Todd prijatelji su iz djetinjstva i vjenčali su se 15. kolovoza 2004. u pola tri ujutro u Las Vegasu. Brak je poništen tri mjeseca kasnije jer su rekli da se gotovo nikada ne vide jer često poslovno putuju i istaknuli su da je vjenčanje bilo iz hira. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene